EnglishNederlands

Bussumsche Wijnkoopery anno 1907
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum bussumsche wijnkopery anno 1907
 • winkelen bussum bussumsche wijnkopery anno 1907
 • winkelen bussum bussumsche wijnkopery anno 1907
 • winkelen bussum bussumsche wijnkopery anno 1907
 • winkelen bussum bussumsche wijnkopery anno 1907
  Assortiment
  De Bussumsche Wijnkoopery anno 1907 is een echte speciaalzaak op het gebied van heerlijke wijnen, ‘bubbels’ uit alle windstreken, sterke drank van de bekende en onbekende merken, heerlijke likeuren en mooie distillaten. Of je nu op zoek bent naar een fijne fles wijn bij een heerlijk etentje of een hele exclusieve wijn om eens flink uit te pakken: hier zul je deze zeker vinden. Behalve de wijnhandel/slijterij heeft men ook een webshop met exclusieve wijnen.

  Kenmerken
  Naast een mooi assortiment wijnen voor alle dag vind je hier ook een uitgebreid assortiment exclusieve wijnen uit de gehele wereld. Bovendien kun je hier uiteraard terecht voor een ruime collectie whisky, grappa, gin, rum, likeuren, port en natuurlijk Nederlands gedistilleerd! Ben je bijvoorbeeld nieuwsgierig welke wijn bij een bepaald gerecht past? Men geeft je graag het advies voor de perfecte combinatie. 

  Sfeer
  De sfeer bij de Bussumsche Wijnkoopery anno 1907 is klassiek en gezellig. Het is een heerlijke winkel om lekker rond te snuffelen tussen de prachtige flessen. Zonder opdringerig te zijn, geeft men je goed en deskundig advies, ook als je op zoek bent naar een passend cadeau bijvoorbeeld. De wijnhandel/slijterij trekt uiteraard de liefhebbers van mooie dranken, mensen die iets meer willen besteden of iets bijzonders zoeken.

  Bijzonderheden
  Tip: Ben je op zoek naar een mooi relatiegeschenk? Laat je eens adviseren over de prijzen en mogelijkheden. Je kunt je aankopen vervolgens over de gehele wereld laten versturen. De winkel is rustig gelegen aan de rand van het 't Spiegel met ruime parkeermogelijkheden en op loopafstand van het station. Verder zijn er meer bijzondere speciaalzaken met dezelfde doelgroep.

  Merken
  Te veel om op te noemen, maar bijna alle grote merken zijn vertegenwoordigd. Daarnaast vind je hier juist die unieke en bijzondere merken die je nergens anders vindt.