EnglishNederlands

By Loft
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum by loft
 • winkelen bussum by loft
 • winkelen bussum by loft
 • winkelen bussum by loft
 • winkelen bussum by loft
  Assortiment
  Met merken als Isabel Marant, Malene Birger, Vanessa Bruno en Drykorn staat deze boutique garant voor kwalitatieve, supervrouwelijke kleding binnen een internationaal georiënteerde collectie. Je vindt hier niet alleen kleding, maar ook hippe accessoires, schoenen, sieraden en cadeauartikelen. Dames vinden hier een compleet aanbod: blousjes, vesten, jassen, tassen, sjaals, zakelijke kleding, feestjurkjes, casual broeken en jeans en cadeauartikelen, van kleine presentjes tot luxe sieraden. De collectie wordt regelmatig aangevuld; elke week is er wel iets nieuws te bewonderen.

  Kenmerken
  De winkel staat bekend om het trendy assortiment, de bekende merken, de juwelen en de sjaals. Hoog opgeleide vrouwen, vaak met kinderen en een druk sociaal leven, shoppen hier graag. Ideaal voor deze doelgroep is dan ook het feit dat de winkel op verzoek 's avonds langer geopend is. Wat nog niet zo lang bestaat, maar wel al een enorme hit is, zijn de persoonlijke stijladviezen aan huis. By Loft komt naar je toe en neemt je kledingkast onder handen. Wat blijft en wat gaat eruit? Er wordt een kritische blik geworpen op je kleding, maar na deze 3-uur-durende-sessie zul je je weer helemaal opgeruimd voelen!

  Sfeer
  Hoewel Brabant niet om de hoek is, vind je hier wel de echte Brabantse gezelligheid. De koffie en thee staan altijd klaar, iedereen is welkom om binnen te lopen en advies wordt graag gegeven. De Spiegelstraat staat bekend als één van de gezelligste straten in het Gooi. Met meer dan 30 zelfstandige ondernemers is deze straat met recht een originele straat te noemen. O.a. een bakker, een bloemiste, een wijnhandel en de leukste boutiques komen hier samen.

  Merken
  O.a. Isabel Marant, Malene Birger, Vanessa Bruno, Drykorn, Paul & Joe, Mauro Grifoni, Transmission, Stylebutler, Michael Stars, sjaals van Faliero Sarti en Beck Sondergaard, sieraden van Wouters en Hendrix, Vanrycke, Celine d'Aoust en Noosa!