EnglishNederlands

Cafe Atlantis
Groningen, Centrum

 • winkelen groningen cafe atlantis
 • winkelen groningen cafe atlantis
  Assortiment
  Café Atlantis is een speeltuin voor de geest. Geen wonder dus, dat liefhebbers van denkspellen in dit altijd gezellige café al jaren niet zijn weg te slaan. Voor een potje schaak, dammen, bridge, Go of Kolonisten bent u hier altijd bij het juiste adres. En wanneer u het spel vervolgens ook nog combineert met een Jupiter, een perensap, Beerenburg of een praatje, is de avond gegarandeerd een succes.

  Kenmerken
  Op vrijdag overheerst het fanatisme: dan kan zowel de amateur als (semi-) professional hier terecht voor het altijd druk bezochte schaaktoernooi en een heerlijke kop koffie. Op de website cafeatlantis.nl wordt een agenda bijgehouden met alle activiteiten.

  Sfeer
  In Atlantis is het altijd gezellig. Niet voor niets kan dit knusse cafe, gelegen in het hart van Groningen midden tussen de universiteitsgebouwen, inmiddels rekenen op een vaste schare goedlachse bezoekers. En bij mooi weer is ook het zonnetje –het café ligt aan de zonzijde van de straat- een graag geziene gast.

  Achtergrond
  Eigenaar Bert van der Marel heeft jarenlang als docent wiskunde aan een vestiging van de Universiteit Twente in Leeuwarden gewerkt. Met de oprichting van Atlantis wil hij zijn liefde voor denkspellen overbrengen op een groter publiek.