EnglishNederlands

Café Vulling
Breda, Veemarktstraat

 • winkelen breda cafe vulling
 • winkelen breda cafe vulling
  Assortiment
  De uitgebreide tostikaart is dé publiekstrekker van Café Vulling. Verder kunt u hier ook pizza’s en snacks, warme dranken, frisdranken, sappen, likeuren, bieren van de tap of fles, cocktails met of zonder alcohol, shakes en smoothies kopen.

  Kenmerken
  Er is geen lopende bediening werkzaam dus dat maakt het voor Café Vulling mogelijk om onder het gemiddelde te zitten wat betreft prijs. Daarnaast krijgt u bij de koffie (slechts €1,35) een muntje waarmee u zelf nog een nieuw kopje koffie kan halen. Iedere zondag is er livemuziek en er is altijd gratis internet beschikbaar. 

  Sfeer
  Het is goedkoop en altijd gezellig in dit bruine café. De ongedwongen, vrije sfeer zorgt ervoor dat u zich al snel thuis voelt en lekker op uw gemak kunt kletsen. Vulling is gelegen midden in Breda op de Grote Markt. Makkelijk bereikbaar met een groot zonnig terras in de zomer. Bovendien wordt er veel georganiseerd zoals jongerendebatten, feesten en optredens.

  Achtergrond
  De eigenaar van Café Vulling is een typisch horecamens in hart en nieren. Na 12 jaar gewerkt te hebben in de horeca wilde zij toch iets voor zichzelf beginnen.