EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam calandschoen
 • winkelen rotterdam calandschoen
  Assortiment
  Prachtige schoenen in grote maten waren uiterst zeldzaam voordat dit specialistische adres op de markt verscheen. Dames met schoenmaat 42 tot en met 46 kunnen wel degelijk elegant voor de dag komen, daar is Calandschoen het bewijs van. Ook heren met maat 46 tot en met 52 kunnen hier terecht voor echte kwaliteit. Zoek niet verder voor laarzen, slippers, pumps, slingbacks, sandalen, instappers, sneakers, bandschoentjes, boots en sandalettes in grote maten. Zelfs ballerina’s kunnen hier hun hart ophalen.

  Kenmerken
  Deze specialistische winkel onderscheidt zich met name met een ongekend breed aanbod in grote maten. Van trendy sneakers en hippe laarzen tot semi-orthopedisch schoeisel in diverse wijdtes. Ook klanten van ver buiten Rotterdam hebben dit inmiddels ontdekt en alle leeftijden slagen hier.

  Sfeer
  De strakke lijn van de inrichting is prettig en wordt nergens te kil. Ook opvallende attente gebaren zoals een vers kopje Italiaanse koffie zijn noemenswaardig. Veel modellen zijn bovendien in alle maten voorradig, en het prijskaartje wijkt niet of nauwelijks af van reguliere maten. Een aanrader!

  Achtergrond
  Eigenares Anke Griffioen heeft zelf maat 44 en vond het aanbod van echt mooie schoenen betreurenswaardig. Ze nam deze nichemarkt voor haar rekening en legde de lat flink hoger. Inmiddels haalt Griffioen fabrikanten persoonlijk over om in grote maten te produceren. Ieder seizoen wordt de keuze groter en is er ruimte voor de nieuwste trends.

  Bijzonderheden
  Hun slogan ‘het paradijs voor grote voeten’ werd bedacht door de klanten zelf.

  Merken
  Piedi Nudi, Jhay, Aspiga, Gabor, Lilian, Vabeene, Remonte, SPM, Högl, Footnotes, Arche, Durea, Semler, Verhulst, Donna Carolina, Roberto d'Angelo, Everybody, Arcopedico, JJ Footwear, Mustang, Think, Wolky, Giorgio, Australian, Blackstone, Verschuren, Skechers, Harris en Manz.