EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam carla
 • winkelen amsterdam carla
  Assortiment
  Deze winkel is hét adres voor dameskleding met een heel vrouwelijke en kleurrijke uitstraling. Je vindt er veel jurkjes en kleding voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden. De collectie is met liefde en gevoel voor mode samengesteld en biedt een unieke combinatie van Scandinavische, Italiaanse, Belgische en Nederlandse merken.

  Kenmerken
  Carla is de ideale winkel voor vrouwen die graag modieus en vrouwelijk gekleed gaan. Je vindt er kleding die je bijna nergens anders tegenkomt. Zo haal je altijd iets bijzonders in huis. Niet voor niks rijden vrouwen graag een stukje om om bij Carla te kunnen komen winkelen.

  Sfeer
  De winkel heeft een kleurrijke, vrolijke en warme uitstraling. Je wordt er altijd professioneel en vriendelijk ontvangen. Alles draait hier om jou. Je kunt inspiratie opdoen aan de leestafel met tijdschriften en modeboeken en er staat altijd iemand klaar om je te adviseren. Ook vrouwen die een kleuradvies hebben gehad en graag met een eigen kleurenwaaier winkelen zijn hier aan het juiste adres.

  Bijzonderheden
  Elke laatste zaterdag van de maand is er een kleur- en stijladviseuse aanwezig. Hiervoor kun je een afspraak maken.

  Merken
  Scandinavisch: Filippa K, CCDK, Edith & Ella, By Groth en Whiite. Nederlands: Kyra & Ko, Daite, YXN en Evening (avondkleding). Italiaans: Vassalli, Moovy en O-titude. Belgisch: Giovane. Duits: Nicowa. Canadees: Tara Jarmon. En mooie sieraden van het merk Fiva.