EnglishNederlands

CatchProjecten
Utrecht, Centrum

 • winkelen utrecht catchprojecten
 • winkelen utrecht catchprojecten
  Assortiment
  Het assortiment bestaat uit meer dan 15000 prenten, zeefdrukken en posters. Daarnaast hebben ze een uitgebreide collectie wenskaarten en originele kunstwerken en etsen. Ook is het mogelijk om kunst te huren en kun je hier werk laten inlijsten.

  Kenmerken
  Door het uitgebreide assortiment trekt de winkel een gevarieerd publiek, in alle leeftijdscategorieën. Je vindt er veel noviteiten en deze verrassende collectie zorgt er voor dat je er graag even rondkijkt. Uit de keuze spreekt ook duidelijk de durf om jonge beginnende kunstenaars een kans te geven.

  Sfeer
  Er hangt een gemoedelijke sfeer, waardoor je je snel thuis voelt. Je kunt op je gemak rondsnuffelen, maar er staat ook altijd iemand klaar om je van advies te voorzien.

  Achtergrond
  Catch werd opgericht in 1979 door de broers Van den Brink. Zij startten met een marktkraampje buiten het hoofdpostkantoor van Utrecht op de Neude, omdat er veel vraag was naar met name posters uit de VS. Na jaren is dit bedrijf dat als een grap begon, uitgegroeid tot een grote winkel met een zeer uitgebreide collectie.

  Bijzonderheden
  Een absolute aanrader om naar binnen te gaan. Een wereld van beelden en indrukken gaat voor u open.

  Merken
  Bowart, Mavanti, G.J.B., Vadia, Barth en D.F.C.