EnglishNederlands

CDM Hair and Faces
Rotterdam, Witte de Withstraat

 • winkelen rotterdam cdm
 • winkelen rotterdam cdm
  Assortiment
  De wereld van mode en haarverzorging is voortdurend in beweging en CDM beweegt mee. Deze luxueuze samensmelting van een kapperszaak en schoonheidssalon garandeert de meest vooruitstrevende resultaten, en doet geen concessies in zijn streven naar luxe en comfort. De Kappers volgen regelmatig workshops in het buitenland en lopen veelal voor op grote trends. Volgens eigenares Cora de Man staat CDM dan ook niet alleen voor haar eigen naam, maar ook voor Constantly Developing Motions.

  Kenmerken
  Een hotspot bij mensen uit de kunst en het culturele circuit; onder de clientèle tref je veel Architecten, vormgevers en modeontwerpers. De toewijding proef je zelfs in de kleinste details: wees niet verbaasd als je een glas prosecco aangereikt krijgt. Cora verhuurt twee stoelen aan de jonge talenten Guido Rieger en Alex Kormann. Hun handtekeningen, die uiteenlopen van Bijzonder, Modisch en Stylish, zorgen voor een gevarieerde stilistische melange. CDM staat niet alleen voor haarverzorging, ook make-up is hier een belangrijke discipline. Regelmatig worden ze gevraagd om haar en make-up te verzorgen voor modeshows en fotografie.

  Sfeer
  CDM typeert zich door middel van een strakke vormgeving, die sereniteit en luxe ademt. De gerenommeerde architecte Jeannine van Erk gaf een speelse draai aan het ontwerp.

  Achtergrond
  Eigenares Cora de Man miste een vooruitstrevende impuls bij haar vorige werkadres. In november 2005 liet ze haar droom in vervulling gaan met de lancering van haar concept in de culturele hoofdstraat van Rotterdam.

  Bijzonderheden
  ’s Zomers zitten klanten heerlijk in de achtertuin van CDM.

  Merken
  Toonaangevende namen. De gehele Aveda-lijn, inclusief de make-up, daarnaast onder andere ‘de krenten uit de pap’ van Sebastian en Langé.