EnglishNederlands

C'est Joli
Den Haag, Denneweg

 • winkelen den haag cest joli
 • winkelen den haag cest joli
  Assortiment
  C’est Joli mag dan geen grote winkel zijn, maar daarom wel des te gemoedelijker; bij eigenaressen Jolanda en Lies staat de koffie altijd voor je klaar. Het assortiment van C’est Joli is veelzijdig, exclusief, maar heel draagbaar: stijlvolle, vrouwelijke dameskleding, sieraden, tassen, laarzen, shawls, ceintuurs en je zult hier zelfs een aantal trendy lifestyle artikelen vinden. Als je door al het moois om je heen er even niet uitkomt, staan de dames klaar om je een eerlijk advies te geven.

  Kenmerken
  Bij C’est Joli shoppen veel expats en buitenlandse toeristen, dagjestoeristen en natuurlijk het gezellige Haagsche publiek. De decoratieve parfumflessen zijn opvallend populair, zelfs de heren weten de winkel hierom feilloos te vinden.

  Sfeer
  De winkel heeft een gezellige en warme uitstraling, mede door de mooie kroonluchters die aan het plafond prijken. Het is een waar boetiekje; klein en knus, maar heel smaakvol en modern ingericht.

  Merken
  Sarah Pacini, Gerard Darel, Etoile du Monde, MC Planet, Kyra & Ko, Amor Lola, Indies, Vassalli, Sfizio en Beatrice en Closed. Tassen van Gerard Darel, Michelangelo en Popcorn. Sieraden van Michal Negrin.