EnglishNederlands
 • winkelen heusden che bello
 • winkelen heusden che bello
 • winkelen heusden che bello
 • winkelen heusden che bello
 • winkelen heusden che bello
  Assortiment
  In deze winkel vind je zowel landelijke als moderne houten meubels in teakhout en eiken hout. Daarnaast hebben ze een uitgebreide collectie verlichting, Italiaanse design stoelen, woonaccessoires, woontextiel, serviezen, kaarsen, glazen sieraden uit Venetië en handtassen, clutches en portemonnees van leer en huid.

  Kenmerken
  Bij woonwinkel Che Bello staan persoonlijke aandacht en vakkundige adviezen voorop. Dit zorgt samen met het unieke assortiment ervoor dat je tevreden over je aankoop naar buiten gaat en vooral graag nog eens terug komt. Naast de gezellige woonwinkel is er ook een webshop waar u ook alle unieke producten kunt bewonderen en bestellen.

  Sfeer
  Het is een sfeervolle woonwinkel waar je op je gemak rond kunt snuffelen maar waar ook altijd iemand klaar staat om advies te geven bij de aankoop. Ze krijgen regelmatig nieuwe artikelen binnen zodat je elke keer weer verrast wordt.

  Merken
  Serviezen van Serax in samenwerking met bekende ontwerpers o.a. Piet Boon, Roos van de Velde, Pieter Stockmans, Ann van Hoey en Pascalle Naessens, woontextiel, woonaccessoires en kaarsen. Van Foucault teak houten en eiken meubels en leren eetkamerstoelen. Geurlijn van Millefiori uit Milaan. Italiaanse designstoelen van Scab, Colico, Casamania, 21th en Fast. Kunststof glazen en servies van Quattrogradi, Mebel en Robex, Italiaans kunststof design.