EnglishNederlands

Christiaan Lifestyle Salon & Spa
Rotterdam, Nieuwe Binnenweg

 • winkelen rotterdam christiaan kapsalon
 • winkelen rotterdam christiaan kapsalon
  Assortiment
  Een kapsalon gespecialiseerd in knippen en haarkleuren, waarbij er wordt gewerkt met Aveda-producten. De planten die hierbij worden gebruikt zijn organisch gekweekt. Dat wil zeggen dat er geen petrochemische meststoffen, pesticiden of onkruidverdelgers in verwerkt zijn. Christiaan wil alleen het allerbeste voor uw haar met als vast principe dat hetgeen u krijgt, u ook werkelijk goed staat en bij u past!

  Kenmerken
  Christiaan Kapsalon is sinds 1981 gevestigd aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam en is sindsdien een begrip op het gebied van haar- en huidverzorging. Het personeel van Christiaan is van absolute topkwaliteit. Het neemt nog de tijd voor de klanten en voor advies en uitvoering, waardoor u zich niet als een nummertje behandeld zult voelen. Voordat uw haar gewassen wordt maakt de kapper eerst kennis met u en luistert naar uw eisen en wensen. Ook over de kwaliteit zal u niet anders dan tevreden zijn. Het hoogopgeleide personeel volgt namelijk regelmatig nationale en internationale trainingen en cursussen om zich verder te blijven ontwikkelen in het kappersvak. De winkel ligt daarnaast in één van de leukste, maar vooral meest dynamische winkelstraten van Nederland.

  Sfeer
  De sfeer straalt vooral veel persoonlijkheid en klasse uit bij Christiaan. De klant staat in alle gevallen centraal. Dat wordt nog eens versterkt door de uitstekende cappuccino en heerlijke kruidenthee die u als klant kunt nuttigen terwijl u wacht totdat u aan de beurt bent.

  Bijzonderheden
  In de kapsalon is er met regelmaat kunst te bezichtigen van onbekende kunstenaars en kunt u naast een knipbeurt ook een shiatsu massage krijgen. Op dit moment werken er zes personen bij Christiaan. In november 2007 zal de kapperszaak gaan verbouwen en gaan uitbreiden in ruimte en personeel. Ook kan u dan heerlijk ontspannende hand-, voet- en lichaamsmassages krijgen.

  Merken
  Aveda, Nioxin, Hei Poa.