EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam cilubang
 • winkelen amsterdam cilubang
  Assortiment
  Soort Zaak
  Cilubang is een zeer speciaal Indonesisch restaurant waar al 24 jaar de heerlijkste Indonesische gerechten worden bereid. De rijsttafels zijn tot ver over de grenzen vermaard.

  Kenmerken
  Chefkok Ali Marsa kookt op West-Javaanse wijze. Authentiek, ambachtelijk. Zijn gerechten zijn krachtig en toch soepel van smaak, het smaakpalet is breed. Door de verse kruiden en ingrediënten krijgt elk gerecht de juiste, authentieke smaak. De rijsttafels kennen een grote diversiteit aan vlees-, vis-, kip-, soja- en groentegerechten. Bijvoorbeeld Bogor, een samenstelling van 15 gerechten of Cilubang, 23 gerechten met een heerlijke bouillon vooraf. Beide rijsttafels kunnen worden geserveerd met witte rijst of (gele) saffraanrijst. U kunt ook à la carte van Ali's ware staaltjes van kookkunst genieten.

  Sfeer
  Aantrekkelijke, intieme en warme sfeer. Tijdens het diner klinkt heel zachtjes jazzmuziek, soms ook Indonesische gamelan. De Indonesische sfeer in het monumentale pand uit de 16e eeuw wordt versterkt door de prachtige Wajang Golek-poppen die de wanden sieren. Een geslaagde symbiose van Amsterdam en Indonesië.

  Bijzonderheden
  De rijsttafels Bogor en Cilubang kunt u ook bestellen als vegetarische maaltijd.