EnglishNederlands
 • winkelen den haag citronics 583
 • winkelen den haag citronics 583
 • winkelen den haag citronics 583
 • winkelen den haag citronics 583
 • winkelen den haag citronics 583
  Assortiment
  Bij Citronics vind je alle producten met betrekking tot de tele-datacommunicatie. Mobiele telefonie, vaste telefonie, Internet ( vast en mobiel), telefooncentrales, randapparatuur en accessoires zoals beschermhoesjes of handsfree carkits. Van een simpele telefoonstekker tot geavanceerde telefooninstallaties. Citronics werkt samen met de grote telecomaanbieders, waardoor de winkel een grote keuze biedt aan diensten en producten.

  Kenmerken
  Citronics is al meer dan 25 jaar actief in de levering van telefonie, infrastructuur en datacommunicatiesystemen zowel aan particulieren als aan bedrijven. Door deze schat aan ervaring kunnen ze je altijd van het juiste advies voorzien.

  Sfeer
  De winkel heeft een zakelijke, maar tegelijkertijd warme en vriendelijke uitstraling. De zaak is duidelijk ingericht met oog voor detail en kwaliteit.

  Bijzonderheden
  Citronics werkt regelmatig samen met internationale klanten. Door haar kennis, service en kwaliteit heeft Citronics een uitstekende naam op de internationale markt. 

  Merken
  Panasonic, Samsung, Tiptel, Snom, Yealink, Draytek, Apple, Nokia, Brother, Eminent, Siemens, Hirchmann, Doro, Jabra, Polycom, Profoon en GN Netcom.