EnglishNederlands

Coffeelicious
Dordrecht, Centrum

 • winkelen dordrecht coffeelicious
 • winkelen dordrecht coffeelicious
 • winkelen dordrecht coffeelicious
 • winkelen dordrecht coffeelicious
 • winkelen dordrecht coffeelicious
  Assortiment
  Deze moderne lunchroom heeft 40 zitplaatsen en serveert niet alleen overheerlijke Britse en Hollandse ontbijt- en lunchgerechten, maar heeft zich ook gespecialiseerd in de kunst van het koffie maken. De koffie is van Goppoin en wordt gemaakt en geschonken door professionele barista's. Liefhebbers van thee en Britse zoete lekkernijen zijn hier ook aan het juiste adres. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een authentieke High Tea. En dan hebben we het dus over die échte buttermilk scones met clotted cream, jam en sandwiches, zoals ze in Engeland bekend staan. Deze heerlijkheden zijn home made en worden met liefde bereid door de Ierse chef Joan Buitenhuis. Voor de echte zoetekauw is er, naast de traditionele High Tea, ook keuze uit High Coffee, High Prosecco en High Cheese. Degenen die weinig tijd hebben bestellen hier koffie, thee of een van de heerlijke zoetigheden en broodjes 'to go'. En voor die momenten wanneer koffie en thee even niet aan de orde zijn, bestel je één van die heerlijke wijnen van Cave Michel.

  Kenmerken
  Marc en Fiona hebben gekozen voor een uniek concept dat bijzonder goed aanslaat. Er wordt gewerkt met eerlijke producten van gerenommeerde leveranciers, bijvoorbeeld brood van het Vlaamsch Broodhuys, vleeswaren van Henk Versteeg, botanische frisdranken van Fentimans en thee van Sensational. Kwaliteit en service zijn de speerpunten van de zaak. Dit schetst ook een duidelijk beeld van de klantenkring. Je ziet hier veel mensen die net wat meer kunnen en willen betalen voor goede producten. De klantenkring bestaat uit mensen van allerlei leeftijden. De kaart wordt in zijn geheel gewaardeerd, maar de worteltaart en de panini Coffeelicious behoren duidelijk tot de favorieten.

  Sfeer
  De zaak is gevestigd in een monumentaal pand in een authentiek stukje Dordrecht. Hier genieten van je ontbijt, lunch of welverdiende kopje koffie is net alsof je in je eigen huiskamer vertoeft. Het is hier gezellig, knus en ontspannen. En zeg nu zelf: een werkoverleg met een collega is onder het genot van een heerlijke cappuccino nét even wat fijner, toch?

  Merken
  O.a. Fentimans frisdrank, kaas van Gert-Jan de Kaasboer, vleeswaren van Henk Versteeg en thee van Sensational tea.