EnglishNederlands
 • winkelen heemstede cogolain bis
 • winkelen heemstede cogolain bis
 • winkelen heemstede cogolain bis
 • winkelen heemstede cogolain bis
 • winkelen heemstede cogolain bis
  Assortiment
  Cogolain Bis is zo’n bijzonder adresje dat niet op je shoppingroute mag ontbreken. Het aanbod is verrassend veelzijdig voor een kleine zaak als dit. De mooie merken dameskleding, schoenen en accessoires zijn met zorg uitgezocht. Het zijn dan ook stuk voor stuk leuke merken die je niet zo snel ergens anders in de rekken ziet hangen. Een vondst is dat alles op kleur hangt en niet op merk. Zo kun je verschillende items in jouw favoriete kleur snel en handig combineren.

  Kenmerken
  Kleding adviseren is een vak apart en dat heeft men bij Cogolain Bis zeker onder de knie. Zij kijken graag met jou wat een leuke combinatie is die bij jouw stijl en figuur past.

  Sfeer
  Cogolain Bis is maar een klein zaakje, daardoor is de sfeer intiem en gezellig. Je kunt hier in alle rust rondkijken: men is zeker niet opdringerig. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste maat of een nieuwe stijl? Je krijgt hier goed en eerlijk advies. 

  Bijzonderheden
  De Binnenweg en omgeving is een knus buurtje, met heel veel goede en aparte speciaalzaken. Je hebt hier nog echt het gezellige dorpsgevoel van Heemstede.

  Merken
  Closed, Kudibal, Soft Rebels, Hunza, Save The Queen, Alan Red, Pauline B, Transmission, Sylver, Sarah Pacini, Marsh, Better Rich, Nana Nucci, Trois De Boulogne