EnglishNederlands

COLOMBINE by Timeless Collection
Amsterdam, Het Oude Centrum

 • winkelen amsterdam colombine
 • winkelen amsterdam colombine
 • winkelen amsterdam colombine
 • winkelen amsterdam colombine
 • winkelen amsterdam colombine
  Assortiment
  Bij Colombine vindt je een originele merken-mix in dameskleding. Het is dan ook een fijn adresje voor een nieuwe outfit of om je kleding nét die bijzondere finishing touch te geven met leuke accessoires. Maak je outfit helemaal af met mooie shawls, leuke petjes en hoedjes, hippe schoentjes en sandalen, trendy tassen en sieraden. Kortom een must voor vrouwen.

  Kenmerken
  Colombine staat vooral bekend om de grote diversiteit. Je vindt hier veel verschillende items, die goed met elkaar zijn te combineren. Casual chique en extravagant, maar ook jong en trendy. De winkel trekt naast veel vaste klanten, ook dagjesmensen en buitenlandse toeristen.

  Sfeer
  Bij Colombine hangt een aangename en warme sfeer, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Fijn is dat de paskamers lekker ruim zijn, en dat er veel spiegels zijn. Het team is heel enthousiast, en geeft je graag eerlijk en persoonlijk advies.

  Merken
  La Fee Maraboutee, Isabelle de Pedro, No Man's Land, Kyra & Ko, Transit, Tandem, Alan Red, St-martins, Les Racines du Ciel, Black by K&M, The Baand en DL jeans.