EnglishNederlands

Concerto Audio
Amsterdam, Utrechtsestraat

 • winkelen amsterdam concerto audio
 • winkelen amsterdam concerto audio
  Assortiment
  Vorm en functie gaan hand in hand bij het uitgebreide aanbod van Concerto Audio. Veel Brits kwaliteitswerk. Luidsprekers, draaitafels, een handgebouwde hoofdtelefoons, high-tech speakerkabel: elke audiofiel hoort hier thuis. Vormgeving en afwerking op het hoogste niveau.

  Kenmerken
  Eindelijk een winkel waar ik echt goed advies krijg,” sprak een klant opgelucht. Bij Concerto Audio baan je je niet eerst een weg door het witgoed en de koffiezet-apparaten. Je treft direct state-of-the-art geluidstechniek en een vakkundig luisterend oor. Een audiozaak van en voor muziekliefhebbers. Met groots geluid, ook voor een kleiner budget.

  Sfeer
  De verzuchting “Ik zou hier wel willen wonen,” is zeer begrijpelijk. Het Walhalla voor verwende oren. Maar het oog wil ook wat, en krijgt dat royaal. Niet alleen de apparatuur, ook de inrichting is van een opvallend mooie vormgeving.

  Achtergrond
  Een gebrek aan winkels van dit niveau, bracht eigenaar Alex Esser ertoe zelf Concerto Audio te beginnen. Een uitstekende en natuurlijke uitbreiding van de cd/lp speciaalzaak Concerto, even verderop in de straat. Bij Concerto Audio regelmatig ‘pre-listen’ sessies van te verwachten releases.  Merken
  Alle namen uit het hogere kwaliteitssegment: Naim, Meridian, Arcam, Cambridge, Jadis, Sonus Faber, Focal JM-Lab, Vivid, Nordost, Transparent en Tivoli Audio.