EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam cosmania
 • winkelen amsterdam cosmania
 • winkelen amsterdam cosmania
 • winkelen amsterdam cosmania
 • winkelen amsterdam cosmania
  Assortiment
  Ken je Korres, Malin+Goetz en Baxter of California al? Je vindt deze en een heleboel andere verzorgingsproducten bij beautywinkel COSMANIA in de Herenstraat. Logisch, ze zijn de grootste cosmeticawinkel in Nederland in nichemerken voor gezichts-, haar- en bodyverzorging. Verder hebben ze grooming producten voor mannen en een aantal exclusieve make-up en parfumlijnen. Cosmeticashoppers komen er graag voor de huidverzorgingsproducten van Mario Badescu en Neal’s Yard Remedies, de slaapproducten van This Works en de bad- & bodyproducten van Cowshed.

  Kenmerken
  De fijnste en mooiste cosmeticamerken ter wereld, ook van nichemerken. Die vind je bij COSMANIA. COSMANIA kiest voor internationale merken die hun kwaliteit al bewezen hebben in het land van herkomst en daar razend populair zijn. Merken met een passie voor puurheid die verantwoorde ingrediënten gebruiken, en kiezen voor slimme productieprocessen en ecoverpakkingen. Kortom: aan alle kanten verantwoord. En, heel belangrijk, producten waar je jezelf enorm mee kunt verwennen.

  Bijzonderheden
  Ook ‘cosmaniac’ worden? Kom dan langs in de oase van ruimte, licht en rust die COSMANIA is. Je mag alles proberen. Dat is toch het paradijs voor cosmeticafans! En het wordt nog beter als je weet dat COSMANIA staat voor eerlijke product reviews. Wat jij van de producten vindt, vinden ze heel belangrijk. Dat is zelfs medebepalend voor het assortiment. Zo! En ken jij een internationaal merk dat COSMANIA nog niet verkoopt? Ze worden graag getipt, zodat ze jou en andere beauty shoppers nog beter van dienst kunnen zijn. Daarom is er ook een webshop: kun je ze net zo makkelijk online cosmetica shoppen, 24 uur per dag.

  Merken
  Baxter of California + Beardsley + Cowshed + Dose + Elemental Herbology + First Aid Beauty + Jacks Beauty Line + Korres + Kunst K + Lord & Berry + (Malin+Goetz) + Mario Badescu + Miller & Bertaux + Etat Libre d’Orange + Neal’s Yard Remedies + SachaJuan + Skeen + SteamCream + This Works + Uslu Airlines.