EnglishNederlands

Croissanterie en Notenbar Dikke Mik
Den Haag, Frederikstraat

 • winkelen den haag croissanterie en notenbar dikke mik
 • winkelen den haag croissanterie en notenbar dikke mik
  Assortiment
  Bij Dikke Mik hebben ze diverse belegde broodjes, los brood, croissants, Franse baguettes, koffie en frisdrank. Een ruim assortiment broodjes en beleg, zorgt ervoor dat de keuze enorm is. Daarnaast zijn er enkele specialiteiten, zoals De Dikke Mik, Médie, Tapi-Top, die je zeker een keer geproefd moet hebben.

  Kenmerken
  Bij Dikke Mik kun je terecht voor een heerlijke lunch, maar doordat ze al om 7:30 uur open zijn, kun je er ook nog snel even langs voordat je naar je werk of naar school gaat om je ontbijt te halen. Door de ruime keuze aan broodsoorten en beleg vind je bij Dikke Mik op ieder moment van de dag dat broodje waar je zin in hebt.

  Sfeer
  De sfeer bij Dikke Mik is het best te omschrijven als informeel. Je loopt er makkelijk binnen en je wordt er altijd vakkundig en vooral snel geholpen, zelfs tijdens de drukke lunch-spits. Het is niet voor niks dat Dikke Mik veel vaste klanten heeft, die met plezier terugkeren.

  Bijzonderheden
  Alle producten, zoals filet american, eiersalade, tonijn- en zalm salade, worden in de eigen keuken bereid naar eigen beproefde receptuur. Daarnaast vind je bij Dikke Mik echte Franse baguettes, petits pains, croissants en pains au chocolat.

  Achtergrond
  Dikke Mik is ooit begonnen als notenbar en geleidelijk uitgegroeid tot een geliefd adres van veel Hagenezen en bedrijven. Je kunt er ook terecht voor catering.