EnglishNederlands

Daen Laren
Laren (NH), Centrum

 • winkelen laren nh daen laren
 • winkelen laren nh daen laren
 • winkelen laren nh daen laren
 • winkelen laren nh daen laren
 • winkelen laren nh daen laren
  Assortiment
  Deze interieurwinkel verkoopt meubels, decoratieartikelen, servies, kussens, rieten tassen en manden, een kleine collectie kleding en andere accessoires voor de vrouw, zoals sieraden, sjaaltjes en slippers. Oud wordt hier perfect gecombineerd met nieuw. Zo verkoopt de winkel bijvoorbeeld leuke oude, Chinese krukjes en manden, maar ook nieuwe producten van bekende merken als Lifestyle en Klippan.

  Kenmerken
  Dit is een heerlijke winkel voor de ladies. Met name vrouwen tussen de 30 en 60 jaar shoppen hier graag voor een leuk cadeautje of iets sfeervols voor in huis. Vooral de modeaccessoires, zoals oorbellen, slippers en de rieten manden en tassen zijn erg in trek, maar ook de woonaccessoires zijn geliefd onder het winkelend publiek.

  Sfeer
  De winkel is niet alleen van buiten een plaatje om te zien. Binnen heeft eigenaresse Daniëlle goed haar best gedaan om het knus en fris in te richten. Het is gezellig en huiselijk. De service is daarnaast top, de medewerkers vriendelijk en ook niet onbelangrijk: er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt, dus je kunt prima met de auto komen.

  Merken
  Ilse Jacobsen, PTMD, Camps & Camps, Costa Nova, Lifestyle, Buckle Up, Femme-7, Klippan, Gigi New York, Fushi.