EnglishNederlands

Dam Feestartikelen
Amsterdam, Oost - Watergraafsmeer

 • winkelen amsterdam dam feestartikelen
 • winkelen amsterdam dam feestartikelen
  Assortiment
  In deze grote (250 m2) feestwinkel, die maar liefst meer dan 100 jaar bestaat, is het écht altijd feest. Je bent wel even zoet met al het moois dat hier te koop is. Van kleurrijke ballonnen, originele hoeden, pruiken en maskers tot professionele (Grimas) schmink, feestelijke slingers en andere geinige aankledingen, cadeautjes en accessoires. En niet te vergeten de laatste drie dagen van het jaar ook nog eens knallend vuurwerk; je kunt het zo gek niet bedenken. Kom ook zeker even langs als je een verkleedfeestje in de planning hebt. De winkel heeft namelijk een leuke, uitgebreide collectie aan kleding voor onder andere Carnaval, Halloween, Sinterklaas en kerst. Maak je outfit tenslotte af met gekke accessoires, helemaal in de stijl van jouw thema.

  Kenmerken
  Het assortiment van deze winkel is fantastisch. Vooral het aanbod aan ballonnen steekt daar met kop en schouders boven uit. Ballondecoraties is dé specialiteit van deze winkel. Gewone ballonnen, ballonnen gevuld met helium, bedrukte ballonnen, een romantisch hartje van ballonnen of een overweldigende ballonnenboog… er zijn ontelbaar veel mogelijkheden. De medewerkers van de winkel helpen je graag met jouw wensen. Je hebt tevens de mogelijkheid om (via de webwinkel) ballonnen per post te verzenden. Feliciteer iemand op unieke wijze en stuur geen kaartje, maar een echte ballon. Dit is tevens mogelijk voor bedrijven.

  Sfeer
  In de winkel is het altijd feestelijk gezellig. De ligging van de zaak is ook erg prettig. De Middenweg is de bekendste winkelstraat in dit gedeelte van de stad en heeft een zeer goede varatie aan winkels.

  Bijzonderheden
  De winkel heeft tevens een uitgebreide webshop.