EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam danny de cactus
 • winkelen rotterdam danny de cactus
  Assortiment
  Stap dit winkeltje binnen en je waant je even in een sprookje uit Duizend-en-een nacht. Een weelde aan exotische cactussen, vetplanten en uitheemse woondecoraties waaronder Marokkaanse dienbladen, Indiase sjaals, handbeschilderde schalen, felgekleurde babyhangmatten en oosterse spiegels en lampen. Hier zijn geen merkartikelen te bekennen: de eigenaar reist de hele wereld over voor zijn collectie, die hij met veel liefde in het leven riep.

  Kenmerken
  Van ver buiten Rotterdam stromen klanten toe. Ze zijn dol op het eigenzinnige karakter van de artikelen en de prachtige verhalen die erachter schuil gaan. De oosterse lampencollectie verdient speciale aandacht: de eigenaar verzamelde de meest bijzondere exemplaren uit Marokko, Iran, Turkije, Indonesië, Egypte, Syrië en Pakistan.

  Sfeer
  Bezoekers vallen van de ene verbazing in de andere. De weelderige kleuren en indrukken, de prachtige stoffen en de meest bijzondere curiositeiten. De bevlogenheid van de eigenaar straalt van deze winkel af.

  Achtergrond
  De trotse eigenaar Danny Proper staat volledig achter zijn aanbod. Gedurende zijn jaren als wereldreiziger verzamelde hij talrijke unieke winkeladresjes van over de hele wereld. Altijd al was hij ‘bezeten van cactussen’. Hij legde zijn ziel in de winkel en blijft er het liefste werken ‘tot zijn honderdste’.

  Bijzonderheden
  Deze eigenzinnige winkel trok eerder de aandacht van bekende tv-programma’s waaronder Eigen Huis en Tuin en Life and Cooking.