EnglishNederlands

De Blaker Exclusief
Enschede, Centrum

 • winkelen enschede de blaker exclusief enschede
 • winkelen enschede de blaker exclusief enschede
 • winkelen enschede de blaker exclusief enschede
 • winkelen enschede de blaker exclusief enschede
 • winkelen enschede de blaker exclusief enschede
  Assortiment
  Bij De Blaker exclusief vind je veel Scandinavische merken, maar ook Duits, Italiaans en Zwitsers design. Er is kleding van bijvoorbeeld Marimekko, Nanso en Asarti; de schoenen zijn van Loints en Rapisardi. Om een verzorgde outfit helemaal af te maken kun je er stijlvolle sieraden en horloges bij kiezen. En verder zijn er lederwaren, en woonaccessoires van bijvoorbeeld Stelton, Eva Solo en Jacob Jensen.

  Kenmerken
  Ben jij iemand met gevoel voor mooie ontwerpen en onderscheidende producten? En met een voorliefde voor Scandinavische ontwerpers? Dan moet je echt naar De Blaker exclusief in Enschede of Hengelo. De Blaker exclusief biedt alleen maar merken die zich onderscheiden in ontwerp, design, uniciteit en kwaliteit. En dat ze verstand van zaken hebben, dat zie je meteen. En alsof dat nog niet genoeg is bieden ze ook nog een uitstekende service en optimaal advies.

  Bijzonderheden
  Je kunt natuurlijk alvast een voorproefje nemen in de webshop, maar sla een bezoek aan deze exclusieve winkel niet over. Dat voegt namelijk echt iets toe, want er wordt niet alleen heel veel aandacht besteed aan de selectie van de mooiste producten, maar ook aan de presentatie daarvan. Zeker gaan kijken!

  Merken
  Kleding: Marimekko, Nanso, McVerdi, Asarti, Mansted, Annikki Karvinen etc. Schoenen: Loints, Rapisardi Horloges: Jacob Jensen, Danish Design, Mondaine, Piere Junod, Rosendahl etc. Sieraden: Coeur de Lion, Teno, Georg Jensen, Otracosa, Melano, Finn Feelings, Langani, Clic etc. Lederwaren: Mywalit en By-Lin Woonaccessoires: Stelton, Eva Solo, Georg Jensen, Jacob Jensen, Braun, Blomus Audio: Geneva audio. Tivoli audio.