EnglishNederlands

De Compaen
Groningen, Centrum

 • winkelen groningen de compaen
 • winkelen groningen de compaen
  Assortiment
  Wie op zoek is naar stijlvolle Retro meubelen en verlichting moet zeker een bezoek brengen aan de Compaen. Ieder item is uniek en met zorg geselecteerd. Veel is in originele staat en erg goed onderhouden.

  Kenmerken
  Deze winkel is gespecialiseerd in hoogwaardig tweedehands design. Duidelijk onderscheidend ten opzichte van het aanbod van de grote winkelketens. De collectie bestaat uit design van grote nationale en internationale namen, maar ook prachtige ontwerpen van minder grote faam.

  Sfeer
  De een noemt het jaren '60 nostalgie, de ander vindt het gewoon mooi. Dat Retro ‘in’ is blijkt wel uit de enorme vraag. Retro producten zijn niet aan te slepen. Speelse motieven, heldere, levendige kleuren die de kamer een opgewekt, vrolijk aanzien geven. design uit vervlogen tijden.. De Compaen speelt in op deze behoefte en heeft in een gezellige sfeer een collectie samengesteld waar de liefhebber van zal smullen.

  Merken
  Van Gispen, De Wit, Lande, Eames, Moller en Wegner. En natuurlijk Braakman, Pastoe, Artifort, Webe, Spectrum en onbekend design.