EnglishNederlands

De Creatieve Garage
Amsterdam, Oud - West

 • winkelen amsterdam de creatieve garage oud west
 • winkelen amsterdam de creatieve garage oud west
 • winkelen amsterdam de creatieve garage oud west
 • winkelen amsterdam de creatieve garage oud west
 • winkelen amsterdam de creatieve garage oud west
  Assortiment
  In deze voormalige garage worden allerlei spulletjes handgemaakt en te koop aan geboden. Het aanbod komt van zo'n 20 verschillende deelnemers en is daardoor supercreatief en origineel. Denk bijvoorbeeld aan tassen van fietsbanden, vachtvilten kussens, schilderijen, foto's, sieraden of gebreide handschoenen. Ook is er een aparte ruimte waar wekelijks leuke activiteiten en workshops worden georganiseerd, zowel voor jou als voor je kind: pannenkoekendag, workshop vachtvilten maken of djembe spelen, een muziale ochtend voor de kleintjes, workshop sokken breien, demonstratie glasbewerking; er is teveel om op te noemen. Kijk hier ook eens voor een leuk cadeautje, je vindt hier zeker meer dan genoeg inspiratie!

  Kenmerken
  Al zoekende naar een ruimte om spulletjes te koop aan te bieden kwam eigenaresse Yris op het idee om samen met andere creatievelingen krachten te bundelen en samen een winkel te vullen. Dit is meteen ook het kenmerk van de winkel; de verschillende handgemaakte spulletjes. Iedereen die houdt van handwerk en orginaliteit is hier aan het juiste adres.

  Sfeer
  De winkel is gevestigd in een oude garage, die grotendeels in originele staat is gelaten. Dit geeft een apart, rauw sfeertje aan het geheel. In tegendeel tot wat je misschien zou denken doet het hier niet kil aan. Dit komt door alle gezellige spulletjes en materialen die de ruimte vullen. De Bellamy-buurt, zoals je het wijkje voor het gemak kunt noemen, is net een dorp. Iedereen kent elkaar en er zijn overal gezellige voortuintjes. Lekker slenteren door de wijk kun je dus ook goed. En aan het einde van de straat zit de bekende Ten Katemarkt. Ook zeker een bezoekje waard!