EnglishNederlands

De Galazaak
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch de galazaak
 • winkelen den bosch de galazaak
 • winkelen den bosch de galazaak
 • winkelen den bosch de galazaak
 • winkelen den bosch de galazaak
  Assortiment
  Voor een ruime collectie avond- en feestjurken ben je bij deze speciaalzaak aan het juiste adres. De collectie bestaat uit galajurken, cocktailjurken, korte en lange avondjurken, jurken voor schoolgala's, jurken voor de moeder van de bruid en bruidsmeisjes, avondjurken voor een cruise, voor een kerstborrel en feestjurken voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. Je vindt de jurken vanaf maatje 34 tot en met enkele stuks in maat 60. Natuurlijk hebben ze ook de daarbij horende passende accessoires als pumps, clutches, sieraden en shapewear. En ook de mannen worden niet vergeten, zij kunnen hier terecht voor een smoking, overhemd en schoenen. Hier kun je vrijblijvend en naar hartenlust passen. Ze werken simpel: als je het mooi vindt en het past, neem je het mee. Dat betekent wel dat het principe op=op hier ook aan de orde is. Maar: niet (lang) getreurd: de collectie wisselt namelijk supervaak. Je vindt hier wel bijna 60 collectie-updates per jaar!

  Kenmerken
  Als klant word je hier behoorlijk vrij gelaten en mag je lekker passen, zoveel als je wilt. Dames, let ook eens extra op het merk Magic Nights, hier vind je namelijk de grootste collectie van Nederland. De collectie van De Galazaak is algeheel te omschrijven als smaakvol en betaalbaar, de prijsklasse loopt van zo’n 80,- tot 400,- euro. Je kunt ze ook tegenkomen in andere steden, in totaal hebben ze drie vestigingen: in Den Bosch, Eindhoven en Amersfoort.

  Sfeer
  De sfeer in de winkel is toegankelijk, informeel en vriendelijk. Klanten mogen zelf snuffelen en zoeken, maar kunnen ook professioneel advies krijgen. Hoewel de straat waar de winkel is gelegen, de Sint Geertruikerkhof, misschien niet een heel bruisende straat is, ligt het pal achter een mooi parkje en heeft het een grote parkeergarage om de hoek en de Grote Markt op loopafstand.

  Merken
  Eve, Mascara, Magic Nights, Lautinel, Juju et Christine, Little Mistress, Pink Boom en vele andere.