EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam de klaproos
 • winkelen amsterdam de klaproos
 • winkelen amsterdam de klaproos
 • winkelen amsterdam de klaproos
  Assortiment
  De Klaproos bestaat sinds 1999 en de winkel heeft een vloeroppervlak van 180 m2. Hierdoor is er ruimte voor meer dan 30 merken. Door de verschillende stijlen en prijzen kan een breed publiek bij De Klaproos terecht. Zowel voor stoere jeans en draagbare kleding voor op het werk, maar ook als je feestelijk voor de dag wilt komen. Er zijn veel kleuren en prints te vinden en natuurlijk ontbreken ook de basisstukken voor je garderobe niet. De Klaproos verkoopt ook leuke accessoires om je outfit compleet te maken zoals sjaals, tassen en oorbellen. Hier vind je ook de trendy retro schoenen van Miz Mooz en My Sweet Shoe.

  Kenmerken
  Je kunt hier rustig rondkijken en als je wilt kunnen de enthousiaste verkoopsters helpen met een deskundig en zeker ook eerlijk advies. Zij kennen de merken en zijn goed in het combineren zodat jij altijd de stijl kunt vinden die bij je past. Vanaf 2010 kan je ook online kleding bestellen. De webwinkel biedt een goede afspiegeling van de collectie die in de winkel hangt, al is het echter wel een fractie van het aanbod.

  Sfeer
  Het is een toegankelijke winkel. De sfeer is gezellig en ongedwongen en het verkoopteam staat altijd voor je klaar. Ook de locatie is bijzonder. Voor veel winkels die deze merken verkopen moet je in het centrum van de stad zijn. Veel klanten zijn blij dat ze zich deze tocht kunnen besparen en toch een ruime keuze hebben. De Middenweg is een van de toonaangevende winkelstraten in de Watergraafsmeer. Naast enkele winkels die tot een keten behoren, hebben ook zelfstandige winkels zich hier gevestigd. Dit geeft een minder voorspelbare sfeer.

  Merken
  King Louie, Corel, No Man’s Land, Penn & Ink, Zilch, Masai, Belluna, ART, MAC, Avoca, Blaumax, Great Plains, Ilse Jacobsen, Komodo, Kookai, Levi’s, Nice Things, White Stuff, Rains, WAX, Vive Maria, Yaya en Wow to Go. Schoenen; My Sweet Shoe en Miz Mooz.