EnglishNederlands

De Kleine Koffiebranderij
Den Haag, Zeeheldenkwartier

 • winkelen den haag de kleine koffiebranderij1
 • winkelen den haag de kleine koffiebranderij1
  Assortiment
  Je hoeft je neus maar te volgen en je komt vanzelf bij De Kleine Koffiebranderij. Je vindt hier heerlijke vers gebrande koffie om thuis de lekkerste koffie van te zetten. Daarnaast is hier allerlei lekkers te koop voor bij dat verse kopje koffie, zoals chocolade en koffiejams. Ook alle benodigde accessoires zijn hier te krijgen, zoals kop en schotels, koffiemolens en espressomachines.

  Kenmerken
  De koffie wordt in de zaak geroosterd, en je kunt hier ook de diverse soorten koffie proeven. De koffiebonen zijn overigens van het eigen merk. De winkel trekt – uiteraard – koffieliefhebbers met allerlei achtergronden, expats, etc.

  Sfeer
  De sfeer bij De Kleine Koffiebranderij is stijlvol, modern en de zaak heeft een aangename uitstraling. Je wordt hier leuk en deskundig geholpen.

  Bijzonderheden
  De Prins Hendrikstraat is een leuke straat in een gezellige buurt, met veel originele speciaalzaken. De winkel is op maandag gesloten.

  Merken
  Eigen merk koffiebonen, koffiemalers van Iberital en Anfim, espressomachines van La Pavoni. Daarnaast groene koffiebonen, leuke espressokopjes en cappucinokopjes in alle soorten en maten en koffiebonen in chocolade.