EnglishNederlands

De Korenbloem
Deventer, Centrum

 • winkelen deventer de korenbloem
 • winkelen deventer de korenbloem
  Assortiment
  Deze winkel is een paradijsje voor kinderen, maar ook voor ouders die op zoek zijn naar leerzaam en verantwoord speelgoed voor hun kinderen. Ze hebben houten speelgoed en poppen, speelgoed van stof, metaal, rubber en kunststof. Daarnaast verkopen ze prentenboeken, kunstkaarten, nieuwe-tijds-artikelen, zoals bescherm-engeltjes, seizoentafel popjes en pakketjes om zelf seizoenpopjes te maken. En dan zijn er nog seizoensgebonden producten zoals kerstgroepen in de winter, en paaseieren in het voorjaar.

  Kenmerken
  De Korenbloem werkt vanuit de antroposofische levensbeschouwing. Ze werken zoveel mogelijk met natuurlijke materialen en de geestelijke ontwikkeling van het kind staat bij hen centraal.

  Sfeer
  Door het gebruik van warme kleuren hangt er in de winkel altijd een gezellige sfeer.

  Achtergrond
  Eigenaresse Minke van der Ven is in 1984 met de winkel gestart. Tijdens haar zoektocht naar mooi speelgoed voor ontdekte zij dat geen enkele winkel bood wat zij zocht. In haar ogen miste Deventer een zaak die goed speelgoed verkocht, en daarom begon zij deze winkel zelf maar.

  Merken
  Ostheimer, Haba, Selecta, Schleich, Lilliputiens, Lamaze, Pintoy, Corolle, Kinderkra m, Chratch, Trulala, Playmais, Plantoys, Sigikid, Djeco, Kapla, Brio, Papo, Stocmar, Fagus, Tiefoc en Sousa.