EnglishNederlands

De Pastorie Café-biljart
Leeuwarden, Kleine Kerkstraat

 • winkelen leeuwarden de pastorie
 • winkelen leeuwarden de pastorie
  Assortiment
  In de kleine, maar knusse Kleine Kerkstraat huist een middelgroot en supergezellig café. Vanaf de straatkant valt het trouwens niet op dat hierachter zoveel gezelligheid schuilt, maar niets is minder waar. Verrassend leuk en een gemêleerd gezelschap. Oud, jong, samen of in je eentje, bij de Pastorie heb je het áltijd naar je zin en ben je omringd door fijne mensen. De naam van het café komt duidelijk terug in de vele Maria-beeldjes, muurschilderingen, engelen en decorstukken.  Kenmerken
  Gezelligheid kent in dit geval een christelijke tijd. Het café mag doorgaans dan wel om 22.00 uur sluiten, erg druk hoef je je hierover niet te maken, want de laatste zaterdag van de maand gaat het helemaal los en sluiten de deuren pas om 01.00 uur. Iets om naar uit te kijken dus! Kijk overigens niet raar op als je een bord met heerlijke bitterballen of ander lekkers voorbij ziet komen: de Pastorie verwent zijn klanten graag.

  Sfeer
  Het interieur van hout en steen geven de kroeg een heel sfeervol tintje, een extra dimensie. Verder ligt het café in een van de gezelligste straten van Leeuwarden. Het is een ware must om hier een drankje te drinken tijdens het shoppen.

  Bijzonderheden
  Het café is ook beschikbaar voor feesten en partijen.