EnglishNederlands
 • winkelen rotterdam de pil
 • winkelen rotterdam de pil
  Assortiment
  Bij drogisterij De Pil vindt u vitaminen, kruiden, homeopathie en cosmetica-artikelen. Producten die vooral in trek zijn bij mensen die bewust met hun gezondheid omgaan. Ook is er een scala aan producten van het eigen merk ViVRE en 'De Pil' verkrijgbaar. Naast de voedingssupplementen verkoopt De Pil ook alle Bach bloesems en Henna haarverf.

  Kenmerken
  De Pil staat bekend om zijn kwalitatief goede artikelen voor een gunstige prijs en alle producten kunnen binnen 24 uur worden geleverd. De winkel ligt aan de rand van het Rotterdamse centrum aan de Nieuwe Binnenweg, een straat met veel leuke winkels in de nabijheid. Het personeel, onder leiding van eigenaar Tom Visser, voorziet u van deskundig en professioneel advies.

  Sfeer
  Modern ingericht met nostalgische accenten. Zo zijn er in De Pil bijvoorbeeld oude apothekerspotten te vinden en draagt het personeel typerende witte jassen.

  Achtergrond
  De winkel bestaat al ongeveer 60 jaar. De heer Boomsma is de winkel begonnen als gewone drogist met kruiden in het assortiment. Tom Visser heeft het ongeveer 30 jaar geleden overgenomen en heeft het langzaam gespecialiseerd zoals het nu is. Dochter Petra Visser, is nu ruim een jaar werkzaam in de zaak en de volgende die de winkel over zal nemen.

  Merken
  De eigen merken ViVRE en 'De Pil' en o.a. de bekende merken; Orthica, Now, Solgar, VSM en Dr. Vogel.