EnglishNederlands
 • winkelen leeuwarden de pluymgraaff
 • winkelen leeuwarden de pluymgraaff
 • winkelen leeuwarden de pluymgraaff
 • winkelen leeuwarden de pluymgraaff
 • winkelen leeuwarden de pluymgraaff
  Assortiment
  Dit is zo’n heerlijke winkel met hebbedingetjes waar je erg blij van wordt. Op de etalageruit prijken de woorden ‘van aangenaam aardewerk tot kleurrijke kleding’ en niets is minder waar. Je vindt hier een uitgebreid assortiment cadeautjes zoals voor een geboorte of huwelijk, maar ook kleding, speelgoed en ouderwetse spelletjes, Pools en Iberisch aardewerk, wereldmuziek van Putamayo, sieraden, (huis)parfum, tassen, dropjes, Indiase boeddha’s, ansichtkaarten, sjaals en verschillende woonaccessoires van merken als &Klevering en KEK Amsterdam.

  Kenmerken
  Eigenaresse Ank heeft er een supergezellige winkel van gemaakt, dat is een ding wat zeker is. Kenmerkend voor deze winkel is het veelzijdige assortiment. De bonte mix van kleuren en geuren doen het goed bij iedereen.

  Sfeer
  De winkel ziet er vrolijk en kleurrijk uit en er hangt een ongedwongen, gemoedelijk sfeertje. Als klant word je altijd persoonlijk aangesproken en geholpen. De Nieuwe Oosterstraat staat bekend om haar speciaalzaken. Zo zit er o.a. een heerlijke bakker, een mooie bloemenzaak en diverse kledingzaken.

  Merken
  Bunzlau Castle, Happylights, van Verre, Putumayo, Hi-Di-Hi, Feuerwear, Mai-Leg, Wheelybug, Froy & Dind, Les Néréides parfum, Le Bel Aujourd’hui huisparfum, Jazu, Migal Negrin, Willow Tree, Jim Shore, Miho, & Klevering, KEK Amsterdam.