EnglishNederlands

De Sleutelspecialist
Leeuwarden, Centrum

 • winkelen leeuwarden de sleutelspecialist
 • winkelen leeuwarden de sleutelspecialist
  Assortiment
  Alles om je bezittingen veilig te stellen: van sleutels en sloten tot brandkasten. Eenvoudige kluisjes voor in huis, maar ook professionele bedrijfskluizen. Tevens naamplaten en deurbeslag in persoonlijke stijl.

  Kenmerken
  Voor de buurvrouw die je planten water geeft, laat hier even snel een voordeursleutel bijmaken. Maar de monteurs van De Sleutelspecialist komen ook bij u aan huis of aan bedrijf. Ze beveiligen het pand vakkundig, door een nieuw slot in de deur, het plaatsen van dievenklauwen of het aanbrengen van een volledig beveiligingssysteem. Gewoon even een afspraak maken met een van de gemoedelijke specialisten.

  Sfeer
  Een heerlijk nostalgische speciaalzaak in het historische hart van Leeuwarden. De mooie aankopen die je hier in de omgeving hebt gedaan, wil je natuurlijk niet laten jatten. Dus ga je meteen even langs de Sleutelspecialist. Degelijk en betrouwbaar.

  Achtergrond
  De Sleutelspecialist draaide z’n sloten in 1918 voor het eerst open. Eigenaar Willem Faber is alweer de vierde generatie binnen dit symphatieke familiebedrijf. 

  Merken
  Lips, Nemef, IKON, Kaba, Mul T Lock, ABUS sloten Lips, Burgwachter, Juwell, De Raat Brand- en Braakwerende kasten.