EnglishNederlands

De Snoepwinkel voor vrouwen
Enschede, Centrum

 • winkelen enschede de snoepwinkel voor vrouwen
 • winkelen enschede de snoepwinkel voor vrouwen
 • winkelen enschede de snoepwinkel voor vrouwen
 • winkelen enschede de snoepwinkel voor vrouwen
 • winkelen enschede de snoepwinkel voor vrouwen
  Assortiment
  Ben je op zoek naar een betaalbare klasse outfit? Dan is DE SNOEPWINKEL VOOR VROUWEN het juiste adres. Daar vind je eersteklas tweedehands kleding voor allerlei gelegenheden en alleen maar van gerenommeerde merken. Voor de feestdagen slaag je er zeker, want er is een uitgebreide collectie met avond- en galakleding. Verder: exclusieve en originele dameskleding voor elke gelegenheid. En om het plaatje af te maken: tassen, schoenen en sieraden. Zowel vintage als new fashion, van bijzondere merken. En DE SNOEPWINKEL VOOR VROUWEN heeft ook kunst! Dus het is altijd de moeite waard om er langs te gaan.

  Kenmerken
  DE SNOEPWINKEL VOOR VROUWEN, de naam zegt het al: een winkel om heel hebberig van te worden. De winkel heeft een uitnodigende, warme sfeer en een heel groot assortiment. Reden genoeg om er eens uitgebreid rond te kijken. Dat doen de klanten dan ook graag! Het publiek is heel divers, van jong tot oud, en komt vooral voor de bijzondere merkkleding, de originele, gunstig geprijsde merktassen en de bijzondere jurkjes. Vind je het moeilijk om te kiezen uit het aantrekkelijke aanbod? Dan helpt eigenaresse en styliste Karin je graag om díe keuze te maken waarmee je het mooist voor de dag komt.

  Sfeer
  DE SNOEPWINKEL VOOR VROUWEN zit in het mooiste en meest authentieke stukje Enschede, dicht bij de Oude Markt, en met andere bijzondere winkeltjes in de buurt. Karin let scherp op de prijs-kwaliteitsverhouding. Bij haar vind je speciale dingen voor de beste prijs. En overal is er maar één van. Echt een aanrader!

  Merken
  MARC-CAIN, DKNY, GIRBAUD, PRADA, VALENTINO, MOSCHINO, CAMBIO, REPEAT, UGGS, SAVE THE QUEEN, ORWELL, RIBKOFF, D&G.