EnglishNederlands

De Toverspiegel
Eindhoven, De Bergen

 • winkelen eindhoven de toverspiegel
 • winkelen eindhoven de toverspiegel
 • winkelen eindhoven de toverspiegel
 • winkelen eindhoven de toverspiegel
 • winkelen eindhoven de toverspiegel
  Assortiment
  Op zoek naar de allerleukste kindermode en cadeautjes voor de allerkleinsten? Kom dan naar De Toverspiegel aan de Bergstraat. De Toverspiegel is namelijk gespecialiseerd in hippe betaalbare en unieke merken die je niet snel in de grote winkels aantreft. Je vindt hier dan ook zowel hippe als stoere kleding, houten én verantwoord speelgoed, de leukste knuffels en originele kraamcadeautjes.

  Kenmerken
  De Toverspiegel is dé specialist op het gebied van babykleding, kinderkleding en -schoenen, speelgoed, knuffels, kraamcadeaus, kindersieraden en accessoires. Juist als je op zoek bent naar mooie en hippe producten die je niet overal ziet, is dit een leuk adresje. Je vindt hier namelijk geen 13 in een dozijn merken. Bestsellers zijn de babykleding van Kidscase en speelgoed van Moulin Roty vanwege het authentieke sfeertje. Dit valt bij mensen rond de 30/40 in de smaak vanwege een herkenning naar vroeger.

  Sfeer
  De sfeer is zeer gemoedelijk en gezellig. De boetiek heeft een stoere, eigenwijze en hele authentieke uitstraling. Voor een praatje en een bakkie koffie maakt men tijd, net als voor het juiste advies. Schroom dus niet om advies te vragen: men helpt je graag om een juiste keuze te maken uit het uitgebreide assortiment.

  Bijzonderheden
  De Bergstraat behoort tot ‘de Bergen’, het gedeelte met de mooiste en meest authentieke winkelstraatjes van Eindhoven! Een aanrader dus. Geen tijd of zin om langs te komen in de winke? Neem dan eens een kijkje in de webshop. Bij bestellingen boven de € 50,- betaal je geen verzendkosten.

  Merken
  Tumble’n dry, CKS, Blue Rebel, Imps&Elfs, Gsus, Kidscase, Rags industry, Brian&Nephew, Superga, Converse, Moulin Roty, Jellycat, De Kunstboer, Dutch Heroes, Muchachomalo, Froy&dind, J-originals, Bakker made with love.