EnglishNederlands

De Treinenpassage
Leeuwarden, Centrum

 • winkelen leeuwarden de treinenpassage
 • winkelen leeuwarden de treinenpassage
  Assortiment
  Deze speciaalzaak voor modelbouw is voor de echte verzamelaar een begrip. Naast het enorme aanbod nieuwe én oude modeltreinen en –auto’s heeft De Treinenpassage ook een zeer ruime collectie huisjes, boompjes en beestjes voor de treinbaan; slotracebanen, plasticbouwdozen en digitale producten.

  Kenmerken
  Vooral de afdeling tweedehands modeltreinen en –auto’s is uniek in Nederland. De Treinenpassage kan dan ook rekenen op een zeer trouwe, vaste klantenkring. Maar ook mensen die de winkel spontaan bezoeken, kijken vaak hun ogen uit in deze snoepwinkel voor volwassenen.

  Sfeer
  Het vriendelijke personeel deelt niet alleen de passie voor modelbouw met de klant, maar is ook uitermate vakbekwaam. Laat u voorzien van deskundig advies, of maakt even een babbeltje in de speciale treincoupe. De Treinenpassage, gelegen in de binnenstad, is prima bereikbaar met de auto.

  Achtergrond
  Met de oprichting van deze speciaalzaak maakte eigenaar René van El van zijn hobby letterlijk zijn werk. De liefde voor modelbouw deelt hij dan ook graag met zijn bezoekers.