EnglishNederlands

De Verwondering
Maastricht, Wyck

 • winkelen maastricht de verwondering
 • winkelen maastricht de verwondering
  Assortiment
  De kenners weten het al: in de hippe Maastrichtste wijk Wyck zitten heel veel leuke en verrassende adresjes waar je leuk kunt shoppen! De Verwondering is een van die bijzondere zaakjes. Je vindt hier een steeds wisselende collectie leuke meubelen, originele kaarten, aparte sieraden en lederwaren, vloerkleden en andere accessoires om je huis gezellig te maken, zoals mooie kaarsen.

  Kenmerken
  Omdat de collectie steeds wisselt, vind je hier altijd wel wat leuks. Voor jezelf of om natuurlijk cadeau te doen. De fraaie oude kasten die in de winkel staan, zijn overigens ook te koop! Je ziet hier ook dingen die je niet zo snel elders ziet en je kunt hier leuke ideeën opdoen. Een greep uit de diverse merken: Pol's Potten, Camps&Camps, Nouvelles Images, Romi, Qualy, PPD, Miho, Arlu, Funiture, Otentic en Klevering.

  Sfeer
  De sfeer bij De Verwondering is rustig en warm. Dankzij de kleurrijke collectie krijg je meteen een blij gevoel als je de winkel binnenstapt. Je vindt hier ook veel etnische spulletjes, zoals Fair Trade. Het publiek: van jong tot oud. Vooral de sieraden zijn erg in trek bij de vrouwelijke bezoekers.

  Bijzonderheden
  Ook voor bijzondere cadeautjes ben je hier aan het adres. Fijn is dat je bovendien – met een beetje geluk – voor de deur kunt parkeren. In de rest van de wijk – vanaf het bekende Vrijthof gezien aan de andere kant van de Maas – vind je ook heel veel leuke winkeltjes. Steek de Maas dus gerust een keer over! 

  Merken
  Pol's Potten, Camps&Camps, Nouvelles Images, Romi, Qualy, PPD, Miho, Arlu, Funiture, Otentic, Klevering.