EnglishNederlands

De Vrije Vogel Thuis in Huis
Deventer, Centrum

 • winkelen deventer de vrije vogel
 • winkelen deventer de vrije vogel
 • winkelen deventer de vrije vogel
 • winkelen deventer de vrije vogel
 • winkelen deventer de vrije vogel
  Assortiment
  Deze woondecoratiewinkel combineert klassiek met modern en vintage met nieuw. Het resultaat is een prachtige verzameling kleinmeubelen, oud en nieuw servies, kunst en illustraties, Scandinavisch design, oude kastjes, decoraties uit India, Italiaans bestek, Zweeds tafellinnen, wollen dekens, katoenen plaids en design van jonge ontwerpers. De collectie is uitgebreid en tijdloos en daarnaast kun je hier ook goed slagen voor leuke cadeautjes.

  Kenmerken
  De producten zijn door hun kleurencombinaties, in veelal zachtere tinten, mooi op elkaar afgestemd. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke of recyclede materialen. De stijl is bijzonder, juist omdat deze niet zo inspeelt op trends. Eigenaresse Simone wilde haar winkel inrichten zoals ze haar huis ook zou inrichten en we kunnen zeggen dat dit haar bijzonder goed gelukt is. Er is voor ieder wat wils, qua smaak en qua prijs. Als je wilt kun je voor weinig iets leuks vinden, maar ook kun je met bijzondere en duurdere stukken thuiskomen. Vooral de dekens van Klippan en David Fussenegger zijn in trek en ook het Deense merk Hübsch is populair onder de klanten. Hübsch maakt stijlvolle woonaccessoires en schenkt veel aandacht aan details.

  Sfeer
  Je vindt de winkel in één van de oudste straatjes in het Bergkwartier. Een artistiek straatje, met leuke galeries en antiekzaakjes. Het oude pand uit 1818 is bijzonder, mede door haar geschiedenis als gevangenis, en vol met verborgen hoekjes en ruimtes. Gelukkig voelt het anno nu aan als een warm thuis. Er hangt een rustige, bijna serene sfeer. Een heerlijke plek om inspiratie op te doen.

  Merken
  Hübsch, Klippan, David Fussenegger, Les Gambettes, Ekelund, IHR, Manses Design, Sabre, Swiesel, Laquiole, Dibbern, Serax, Bredemeijer, Flensted Mobiles, House of Rym, KrantenKapper, Het Paradijs, Flow, Otentic, Murano, Caroline Ellerbeck, Pols Potten.