EnglishNederlands

De Wereld van Thee
Leeuwarden, Nieuwe Oosterstraat

 • winkelen leeuwarden de wereld van thee
 • winkelen leeuwarden de wereld van thee
 • winkelen leeuwarden de wereld van thee
 • winkelen leeuwarden de wereld van thee
 • winkelen leeuwarden de wereld van thee
  Assortiment
  De Wereld van Thee neemt je letterlijk mee naar alle windstreken van de wereld om je de meest bijzondere theesoorten te laten proeven. Witte, gele, groene en zwarte thee, thee met speciale melanges, kruidenthee of rooibos? Het motto is niet voor niets zien, ruiken en proeven. Zo hebben ze hier meer dan 300 soorten losse thee in het assortiment. Alle thee is bovendien biologisch en waar mogelijk Fair Trade.

  Kenmerken
  De Wereld van Thee is de enige winkel in Leeuwarden met dit unieke en veelzijdige aanbod. De theespecialisten hier hebben bovendien echt kennis van zaken. Ben je dus op zoek naar iets bijzonders voor een theeliefhebber of gewoon een lekker kopje thee voor jezelf? Kom dan zeker eens langs bij deze fijne theewinkel! De Wereld van Thee levert ook aan horecazaken én je kunt hier leuke workshops volgen op het gebied van thee.

  Sfeer
  De sfeer in de zaak doet gezellig aan. Behalve voor thee kun je bij deze knusse winkel ook terecht voor mooie theeserviezen en theepotten uit bijvoorbeeld China en Japan. Sommige klanten noemen de winkel niet voor niets een haast museale winkel! 

  Bijzonderheden
  Neem ook eens een kijkje bij de vele originele cadeaupakketten. Neem bijvoorbeeld het leuke theepakket met historische personen die uit Leeuwarden komen. Aan die bekende personen (zoals Escher, Titia Bergsma of Maria Louise) is steeds een bepaalde theesoort verbonden. Ook kun je hier terecht voor een origineel Elfstedenpakket, een pakket met 11 soorten thee met een aparte thee voor iedere Friese stad. Leuk als relatiegeschenk met de feestdagen of verjaardagscadeau! De Nieuwe Oosterstraat is een leuk straatje, waar je zeker even langs moet gaan als je gaat winkelen in Leeuwarden. Je vindt hier veel leuke en unieke winkels.

  Merken
  Meer dan 300 soorten thee, exclusieve theeserviezen en theepotten uit de hele wereld!