EnglishNederlands

DEKSELS! keukenspullen
Amsterdam, Haarlemmerdijk

 • afbeelding
 • afbeelding
 • afbeelding
 • afbeelding
 • afbeelding
  Assortiment
  Deze specialistische kookwinkel is een verademing voor echte kookliefhebbers. Prachtige kookpannen, braadpannen, ovenschalen, snijplanken, stoompannen, grillplaten, messen et cetera: alles van duurzame kwaliteit. Deksels mijdt artikelen die onderhevig zijn aan trends en ieder seizoen van vorm en kleur veranderen: hier gaat het om functioneel design waar je nog jarenlang plezier van hebt.

  Kenmerken
  Voor openingstijd staan de klanten zich buiten al te verdringen. Dat is niet voor niets: het is een genot om je te omringen met zoveel mooie producten. Het aanbod is opvallend uitgebreid, zowel funshoppers als professionele chefs gaan altijd tevreden naar huis.

  Sfeer
  De eigenares houdt van haar producten, en dat straalt van haar winkel af. Ook bezoekers zijn meestal al in hogere sferen voor de diners die ze gaan bereiden, kortom: Deksels loopt meestal over van vrolijkheid. Je proeft de eigenzinnigheid, die helemaal op zijn plaats is, in een straat waar maar weinig winkels onderdeel vormen van een keten.

  Bijzonderheden
  In dezelfde straat op nummer 108 is DEKSELS! er nu ook in Restaurantvorm! Zie: Deksels! lekkere dingen. Beide op loopafstand van het Centraal Station.

  Achtergrond
  Toen eigenares Reina van den Hurk eind 2005 het plan opvatte om haar eigen kookwinkel op te zetten, stond vanaf het begin vast dat deze op de Haarlemmerdijk moest komen, ‘waar kleine ondernemingen groot zijn door hun diversiteit en karakter.’ Nog steeds wordt ze blij van haar eigen zaak.

  Merken
  Klinkende namen waaronder Rösle, Le Creuset, Peugeot, Demeyere, Cuisipro, Silit, Gefu, Emile Henry, Revol, Weis, Tru Bamboo, Microplane, Scanpan, De Buyer, Zone, Schulte Ufer, Ronneby Bruk, Global en Wüsthof.