EnglishNederlands

DEKSELS! lekkere dingen
Amsterdam, Haarlemmerdijk

 • winkelen amsterdam deksels lekkere dingen
 • winkelen amsterdam deksels lekkere dingen
  Assortiment
  Deksels is een heerlijke plek voor lekker eten en drinken. Om maar wat te noemen: je vindt hier Brandmeesters (Aficionado) espressokoffie, zorgvuldig uitgekozen wijnen (ook per glas) en je krijgt altijd gekoeld water bij het eten of bij de koffie. Het menu wisselt regelmatig, maar een aantal geliefde klassiekers blijven steevast op de kaart staan, zoals de entrecôte met bearnaisesaus, verse pasta en de vermaarde frambozencheesecake. Echt iets voor de levensgenieters onder ons dus!

  Kenmerken
  Je kunt hier altijd kiezen uit een aantal wijnen per glas en nog veel meer per fles, een ruime collectie whisky, cognac, grappa en andere sterke dranken (keuze uit meer dan honderd verschillende dranken). Ook de ‘hardware’ is van topkwaliteit, men gebruikt hier namelijk de beste pannen en messen van Deksels! Keukenspullen. Je bent altijd welkom, ook alleen voor een drankje of een toetje. Je kunt blijven hangen voor een hapje na een drankje, maar natuurlijk ook avondvullend komen eten! Ook voor gasten met een kleinere beurs is het interessant te weten dat de best betaalbare (€ 2,90) wijn van de kaart al erg lekker is. Bijzonder is dat het bestek en de borden waarvan gegeten wordt, ook te koop zijn!

  Sfeer
  Het café-restaurant is weliswaar niet erg groot, maar heeft verschillende sferen. Voor is het open en licht, met de bar, wijn- en drankenkast. Het lagere middengedeelte is wat intiemer met gezellige bankjes. Achterin de zaak hebben de tafels zicht op de open keuken waar alles bereid wordt. Er is ook nog een bescheiden terras. Voor elk wat wils dus! De persoonlijke benadering is hier prettig. Het personeel geeft waar nodig graag advies. 

  Bijzonderheden
  Deksels! lekkere dingen richt zich net als Deksels! keukenspullen op de levensgenieter, de liefhebber van voortreffelijk eten en drinken. Dagjesmensen, zakenlunchers en bioscoopbezoekers weten dit leuke adresje inmiddels te vinden. En natuurlijk komen er ook veel gasten uit de eigen "achtertuin", het westelijk centrum van Amsterdam. De Haarlemmerdijk is een prachtige dorpsstraat midden in de stad. Veelzijdig, specialistisch en bovenal gezellig. De straat leeft en bruist!
  Zie ook: Deksels! keukenspullen.
  Merken
  Deksels!keukenspullen