EnglishNederlands

Dendy Bar Restaurant
Den Haag, Denneweg

 • winkelen den haag dendy bar restaurant
 • winkelen den haag dendy bar restaurant
  Assortiment
  Dendy Bar Restaurant heeft voor Haagsche begrippen een uniek concept: Coffee, Drinks & Food. Deze trendy horecagelegenheid, gelegen aan de chique Dennenweg, heeft een eigen barista die de beste cappuccino’s en latte macchiato’s kan maken. Niet alleen wordt er heerlijke koffie verkocht en geschonken, ook kunt u er terecht voor zeer goede wijnen en champagnes waar u onder de lunch of het diner van kunt genieten. Dendy serveert superverse producten. De lunchkaart biedt snelle, makkelijke gerechten zoals noodles en sushi. Ook de dinerkaart, die net als de lunchkaart elk kwartaal wordt veranderd, biedt volop gemak: de gerechten kunnen zowel in het groot als in het klein worden besteld.

  Kenmerken
  Bij Dendy Bar Restaurant schuiven veel flamboyante mensen aan tafel. Van makelaars tot culinaire fijnproevers, van koffieliefhebbers tot 30+ ers die houden van verrukkelijke Veuve Clicquot champagne of de populaire Grey Goose vodka. 

  Sfeer
  Dendy heeft een superhippe uitstraling met kwaliteit tot in detail. De grote notenhouten bar met koper accenten, auberginekleurige Chesterfield banken op het verhoogde bordes en witte banken met stoelen van slangenleer op het verlaagde gedeelte, zijn een lust voor het oog.

  Merken
  Onder andere champagne van Veuve Clicquot en Grey Goose vodka.