EnglishNederlands
 • winkelen bergen op zoom denim city
 • winkelen bergen op zoom denim city
 • winkelen bergen op zoom denim city
 • winkelen bergen op zoom denim city
 • winkelen bergen op zoom denim city
  Assortiment
  Deze monumentale winkel stammend uit 1925 heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot dé speciaalzaak op het gebied van jeans en vrijetijdskleding. Naast de traditionele merken zoals Lee, Levis en Wrangler vind je hier ook de meer trendy merken die op dit moment het straatbeeld bepalen. Door het brede niet aan leeftijd gebonden en altijd actuele assortiment kan een ieder hier iets van zijn gading vinden. En als je de juiste jeans gevonden hebt moet het wel heel gek lopen als je niet in de uitgebreide collectie topjes net die vind die het beste bij je nieuwe aanwinst past!

  Kenmerken
  Het zeer gevarieerde aanbod in combinatie met de gunstige prijzen maken, niet in de laatste plaats door het hulpvaardige en deskundige personeel, deze winkel tot een feest om in te winkelen. Het publiek varieert van jong tot oud dus je kunt rustig stellen dat oma en haar kleindochter hier allebei hun favoriete kledingstuk kunnen scoren.

  Sfeer
  Deze prachtige zaak die gevestigd is in een luisterrijk pand liggend aan de Fortuinstraat, die de verbindingsroute vormt tussen de Markiezenhof en de Grote Markt, is nog sfeervoller aangezien er een grondige renovatie plaats heeft gevonden waarbij de oude luister volledig hersteld is.

  Merken
  Lee, Levis, Wrangler, Cipa and Baxx, Voi, Ichi, Jacky Luxury, Amy Gee, Petrol, No Exces, Tokyo Laundry en nog vele andere wisselende merken. Ook voert deze winkel nog een klein assortiment bedrijfskleding met de merken Haen en Berkel.