EnglishNederlands

Denim Plus
Bussum, Centrum

 • winkelen bussum denim plus bussum
 • winkelen bussum denim plus bussum
 • winkelen bussum denim plus bussum
 • winkelen bussum denim plus bussum
 • winkelen bussum denim plus bussum
  Assortiment
  Vind je het lastig de perfecte jeans of een leuke casual outfit te vinden? Denim Plus heeft deze vast in huis. Denim plus is meer dan jeans alleen! Met 500m² A-merken is Denim Plus namelijk de grootste jeans- en casualspecialist van 't Gooi. Deze fashion hotspot voor mannen en vrouwen heeft o.a. een grote shop-in-shop van Maison Scotch en G-Star. Het is een absolute aanrader deze winkel eens te bezoeken.

  Kenmerken
  Bij Denim Plus kan iedereen van jong tot oud een volledige casual outfit vinden, inclusief bijbehorende schoenen en accessoires. Je vindt hier namelijk een zeer breed en uniek aanbod van jeans en andere casual kleding. Wekelijks komen er bovendien nieuwe items binnen zodat je steeds weer verrast wordt door alle nieuwe items. Fijn is dat je hier heel veel merken onder een dak vindt, zodat je niet verschillende winkels afhoeft. Daarnaast koopt Denim Plus items in van de verschillende collecties die je niet snel ergens anders zult vinden.

  Sfeer
  Je wordt hier vriendelijk en deskundig geholpen. Denim Plus is gevestigd in een prachtig pand uit begin 1900. Dit stijlvolle pand is twee jaar geleden in de oorspronkelijke authentieke staat teruggebracht. In combinatie met het hedendaagse interieur maakt dat deze winkel bijzonder smaakvol en sfeervol.

  Bijzonderheden
  Kijk ook eens op de webshop voor een uitgebreide selectie van de collectie en eventuele aanbiedingen. Denim Plus is gevestigd in het hart van het centrum van Bussum, aan het begin van de Nassaulaan. Je vindt hier een sterke mix van goede ketens en leuke zelfstandige winkeliers.

  Merken
  Maison Scotch, G-Star Raw, Modstrom, Fab, Denham, Supertrash, Blue Blood, Goosecraft, Canada Goose, American Vintage, Vans, New Balance, Silvercreek, Aaiko, Scotch & Soda, Anerkjendt, Knit-Kint, Hub, Sorel, Deus en nog veel meer....