EnglishNederlands

DEVA Art materials
Breda, Veemarktstraat

 • winkelen breda deva art materials
 • winkelen breda deva art materials
  Assortiment
  DEVA Art materials voert een zeer uitgebreid assortiment teken- en kunstschildersmaterialen. Voor de professionele kunstenaar, de gevorderde amateur, maar ook voor wie voorzichtig zijn eerste stappen op het cursuspad zet. Diverse soorten schilderslinnen en al de materialen om deze te bewerken. Ook bijvoorbeeld speksteen en bijbehorende gereedschappen en alles voor pottenbakken. En papier, papier en nog eens papier, in alle soorten maten en kwaliteiten.

  Kenmerken
  25 strekkende meter kasten met alleen al kunstschildersverf, geven blijk van de volledigheid van DEVA’s arsenaal aan kunstenaarsbenodigdheden. Eigen importen en alle wereldmerken op voorraad. Alle materiaal van hoge kwalitieit. Voor starters ook een serie scherp geprijsde kwaliteitsproducten onder de naam ‘low budget’.

  Sfeer
  Tussen al deze creatieve materialen gaan de handen jeuken om aan de slag te gaan. Een heerlijk kleurrijke en inspirerende winkel in de mooiste winkelstraat van Breda.

  Achtergrond
  DEVA Art materials is al bijna vijftig jaar een begrip in Breda en omstreken. In 2005 werd de winkel geheel gerestyled. Wat onveranderd bleef is het vriendelijke en professionele advies.

  Merken
  Teveel om op te noemen; een greep: Talens, Winsor & Newton, Daler-Rowney, Schmincke, Oudt Hollandse, Ara, Le Franc & Bourgeois, Lascaux en Golden.