EnglishNederlands
 • winkelen groningen diezijner
 • winkelen groningen diezijner
 • winkelen groningen diezijner
 • winkelen groningen diezijner
 • winkelen groningen diezijner
  Assortiment
  “Diezijner” een kleurrijk mini warenhuis waar herkomst, materiaalkeuze en de maker voorop staan. Van dames- tot kinderkleding, van papierwaar tot hebbedingen, en van speelgoed tot mode- en woonaccessoires, je vind het allemaal bij Diezijner, die in Groningen ook wel bekend staat als de leuke jurkjes winkel. (Met merken zoals: People tree, Froy and Dind, Tante Betsy, Zilch, Lien en Giel en Halsoverkop.)

  Kenmerken
  Diezijner biedt een podium voor jonge en opkomende ontwerpers naast gevestigde merken. Voor elke portemonnee en voor vrouwen én kinderen met diverse maten, smaken en stijlen. Niet trendgebonden, maar eigen, tijdloos en kleurrijk.

  Sfeer
  Veel van onze producten zijn eco, fair trade en/of lokaal gemaakt. Daardoor kom je in de winkel veel leuke dingen tegen die je bijna nergens ander ziet. Of je nou op zoek bent naar dat ene perfecte kledingstuk of een origineel cadeautje. Bij Diezijner raak je niet zomaar uitgekeken!    Deze winkel maakt je blij!

  Bijzonderheden
  Wij zijn 7 dagen per week geopend. En 24/7 online op www.diezijner.eu Tevens is er 2 keer per jaar de Zeldzaam mooie markt met 100 kramen op de Vismarkt in de sfeer van de winkel. We zien je graag!

  Merken
  Oli and Carol, Swedisch Hasbeens, Tante Betsy, Lien en Giel, Chaos and Order, Albababy, tranquillo, Pisaverde, A little lovely company, Zilch, Halsoverkop en nog veel meer.