EnglishNederlands
 • winkelen amsterdam dik juwelier beethovenstraat
 • winkelen amsterdam dik juwelier beethovenstraat
  Assortiment
  Al ruim 25 jaar is deze juwelierszaak een begrip in Amsterdam en dé specialist op het gebied van exclusieve horloges, sieraden van topkwaliteit en zilveren gebruiksartikelen. De kenners weten het als geen ander: u vindt hier exclusieve merken als Georg Jensen en Ole Mathiesen. Ook kunt u hier uw eigen horloges en sieraden laten taxeren.

  Kenmerken
  Door prachtige producten als het zilver van Georg Jensen, het goud van Föpe en juwelen met gekleurde edelstenen verschilt deze winkel van andere winkels met een soortgelijk aanbod. Bezoekers vanuit alle windstreken weten deze winkel te vinden. De artikelen die populair zijn onder de klanten zijn de ringen van BRON en Bigli, de parels van Schoeffel, de horloges van Ole Mathiesen en het zilver van Georg Jensen.

  Sfeer
  De winkel lijkt qua uitstraling eigenlijk meer op een art gallery dan een juwelierszaak. En ook buiten de winkel is genoeg te zien. In de omgeving zijn volop leuke winkels te vinden. De straat heeft een breed, gevarieerd winkelaanbod, goede parkeermogelijkheden en is ruim van opzet. 

  Merken
  BRON, Bigli, Georg Jensen, Schoeffel, Ole Mathiessen, Föpe, Mondaine.