EnglishNederlands
 • winkelen breda do fraiture
 • winkelen breda do fraiture
  Assortiment
  In de moderne interieurwinkel Do & Fraiture staat eigenaar Dominique Fraiture als interieurontwerper en architect voor u klaar om een vakkundig en artistiek verantwoord advies te geven bij allerlei vragen over de inrichting van uw woning of kantoor. Maarten van Poppel helpt hem op het gebied van verlichting. U treft in deze winkel dus niet alleen een keur aan zitmeubilair, kasten, gordijn- en meubelstoffen aan, maar ook een uitgebreide collectie verlichting. Voor een persoonlijk en vakkundig advies kunnen zij ook bij u thuis langs komen, om een goed beeld te krijgen van uw persoonlijke wensen en woonomgeving.

  Kenmerken
  In deze winkel krijgt u een eerlijk, persoonlijk en vakkundig advies in gezamenlijk overleg, met bezoek aan huis. Op verzoek kan er ook een interieurtekening worden gemaakt. De winkel heeft een eigen gordijn-atelier, waardoor dit aspect van uw woning of kantoor tot in de details gemaakt kan worden.

  Sfeer
  De Ginnekenweg wordt ook wel de leukste winkelstraat van Breda genoemd. In deze straat is veel diversiteit aan winkels. Van boeketten tot kleding, en van terras tot antiek. U vindt er van alles. De omgeving doet een beetje jaren 30 aan. En wat wel zo fijn is, is dat er voldoende parkeergelegenheid is in de straat. De winkel zelf is op en top Breda: informeel en super gezellig.

  Merken
  Montis, Poliform, Vitra, Interlubke, Verzelloni, Fischbacher, Thonet, Arketipo,Van Besouw, Arco, Gelderland, Walter Knoll, Artifort,Desalto, Tonelli, Nya Nordiska, Artemide, Alias, Foscarini, Belux, Lumina, Luxaflex, Sunway, La Palma.