EnglishNederlands

Down Town
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch down town
 • winkelen den bosch down town
 • winkelen den bosch down town
 • winkelen den bosch down town
 • winkelen den bosch down town
  Assortiment
  Down Town is dé snowboardspecialist in Den Bosch en de wijde omgeving. Je vindt hier alle mogelijke snowboards, bindingen en snowboardboots voor zowel de beginner als de ervaren snowboarder. Daarnaast heb je de keuze uit een enorme collectie outerwear, goggles, helmen, rugzakken en accessoires. Down Town is ook GoPro selected dealer. Dat betekent dat ook nog eens de hele collectie coole GoPro action camera’s hier verkrijgbaar is. Natuurlijk is dit ook een goed adres voor iedereen die van de sneeuw en wintersport houdt.

  Kenmerken
  Down Town is de enige winkel in Nederland die zich geheel op snowboarden richt. Dat het hart van Down Town bij snowboarden ligt, is duidelijk te merken. Men staat echt achter de leuke en mooie producten die men verkoopt en je krijgt er deskundig en enthousiast advies. Down Town is bovendien een echte Burton Premium Shop, waarvan er maar 2 in Nederland zijn. Je vindt hier dan ook naar eigen zeggen de beste collectie Burton van Nederland. Hebben ze iets toevallig niet, dan zorgen ze er gewoon voor.

  Sfeer
  Snowboarders, skiërs, families, opa's en oma's met kleinkids, vriendenclubs: snowboarden is voor iedereen! En dat straalt Down Town perfect uit. De sport is lekker laagdrempelig, maar vaak wel spannend. De sfeer is de juiste mix van professionaliteit en gezelligheid. Het mooie interieur is netjes, en is uitgevoerd in de zwart, wit en hout. Een mooie ‘cleane’ basis voor de kleurrijke producten. De centrale bar in de shop is ook de plek voor een lekker bakkie koffie.

  Bijzonderheden
  Handig: de Orthenstraat ligt aan de rand van het centrum, waardoor je nog steeds met de auto voor kunt rijden. Ook als je met de trein komt is Down Town goed bereikbaar: op 3 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

  Merken
  Burton, GoPro, Analog, Ride, K2, Lib Tech, GNU, Dragon, Electrtic, Sweet Protection, RED, Anon, Banshee Bungee.