EnglishNederlands

Dream Stones
Den Bosch, Centrum

 • winkelen den bosch dream stones
 • winkelen den bosch dream stones
  Assortiment
  De collectie van Dream Stones bestaat uit edelstenen en mineralen, mooie sieraden vervaardigd van zilver en edelstenen, boeddha’s in alle soorten en maten, sjaals en pashmina’s en leuke cadeau-artikelen. De knusse winkel is gespecialiseerd in edelstenen en mineralen, en je vindt hier dan ook een grote diversiteit. De aparte sieraden worden door de eigenaars zelf vervaardigd, en de zilveren sieraden komen exclusief uit India en Thailand. Je kunt hier ook terecht voor een persoonlijk advies over de werking van stenen.

  Kenmerken
  De mineralen en edelstenen zijn vooral in trek bij de jeugd, en mensen uit de esoterische branche, zoals therapeuten die met stenen werken, mensen die zich spiritueel willen ontwikkelen of aan hun gezondheid willen werken met de edelstenen. Ook verzamelaars van stenen kunnen hier hun hart ophalen, alsmede verzamelaars van boeddhabeelden.

  Sfeer
  Dream Stones wordt door sommige klanten nog wel eens gekscherend ‘de snoepwinkel van de vrouw’ genoemd. De winkel is knus en gezellig, en je kijkt je ogen uit door de grote diversiteit edelstenen, mineralen en sieraden. De winkel trekt hele verschillende klanten, omdat iedereen hier wel iets van zijn of haar gading vindt.

  Bijzonderheden
  Het pandje (uit 1649) ligt in een van de oudste straatjes van Den Bosch, met veel van die leuke kleine winkeltjes die eens iets anders bieden dan de grote ketens. De winkel wordt ook wel ‘de schatkamer van Den Bosch’ genoemd, want deze herbergt de grootste collectie edelstenen uit Den Bosch.